Egyéni problémák megbeszélésére alkamas konzultációs forma. Pszichologusok által leggyakrabban alkalmazott munkamód. Lehetőséget ad az okok feltárására, a távolabbi helyzetek összekapcsolására.

Tanácsadó szakpszichológusként egészséges emberekkel foglalkozom.

A mindennapi életben fellépő ellentmondások nyílt megbeszélési lehetőségétől a mindennapi életet zavaró, nehezen megmagyarázható és visszatérő problémákon keresztül, a komoly veszélyekkel fenyegető konfliktusok rendezéséig bármilyen kérdésben lehetséges előrelépés.

Akik eddig hozzám fordultak, általában már eljutottak odáig, hogy saját viselkedésük és nézőpontjuk valamilyen szinten hozzájárul környezetükhöz. Ezen keresztül lehet az életüket meghatározó rendszert finoman megmozdítani.

Néhányan családtagjuk vagy ismerőseik viselkedésének befolyásolása miatt keresnek meg. Ekkor is a rendszer-szemlélet nyújt segítséget.

Sajnos néhány dologban nem lehetek partner. Ezek közül talán legfontosabb a távollévők egyoldalú hibáztatása.

Betegség esetén – pszichés-, pszichoszomatikus- és szomatikus megbetegedések esetén egyaránt – az orvossal (pszichiáterrel) egyetértésben támogatni tudom a gyógyulás folyamatát. Krónikus betegségek esetén segíteni tudok a betegséggel való együttélés optimalizálásában, a megfelelő életforma és környezet kialakításában.

Egyszeri megrázó események feldolgozásában – megfelelő számú ülés keretében ingyen fogadom a hozzám fordulókat.

DSCF2993
Saródy Vera pszichológus  .
Egyéni konzultáció

„Tudni a nem-tudást, ez a legbölcsebb.” (Lao Ce)

 

vissza
a
Módszerek
oldalra

Bemutatkozás

Kiknek ajánlható?

Módszerek

Technikai információk

Kapcsolat

Csoportok

Eseménynaptár

Első beszélgetés

Együttműködési keretek

Együttműködés
skype-on

Webtérkép