Vezetői coaching: Első számú vezetők számára, segíti a vezetői magány feldolgozását, semleges gondolati teret biztosít. Javítja a vezetői kommunikációt, problémalátást és feldolgozást, nyugodt következetes vezetői magatartás felé mozdítja a résztvevőt.

100 napos coaching: Frissen kinevezett közép- és felsővezetők számára ajánlott. Segít az első időszak gondolati váltásában, az új kapcsolatok kialakításában, a régiek – új szempont szerinti rendezésében. Segíti a vezetői funkciók kialakítását, a teljes élettér új helyzethez való alkalmazását.

Életformaváltó coaching: Új beosztás, új munkahely, új életfelfogás szükségességének idején javasolt. Kiterjed a magánélet és a munkahely problémáinak körére is, legfőképpen a kettő összehangolására. Egészségi állapot változásakor vagy annak veszélyeztetésekor különösen hatékony.

Stresszkezelő coaching: Kiemelkedően leterhelt időszakban támogatja a stresszkezelő technikákat és segít a mindennapi élet folytonosságának fenntartásában.

Project coaching: Legfőképpen egy adott feladat köré rendeződik, kreatív teret hoz létre. Támogatja az együttműködést, hatékony időfelhasználást, célorientált feladatmegoldást. Mindeközben csökkenti a teljesítmény-feszülséget, ezzel lehetővé téve a legszélesebb körű problémamegoldó technikák alkalmazását.

Folyamat coaching: Vitatott, hogy tekinthető-e hagyományos értelemben coachingnak. A napi eseményekre fókuszál, időtartama lehet hosszabb vagy rövidebb, mint a hagyományos időtartam. A napi események feldolgozásával bővíti a problémamegoldó technikák körét, nyugodt légkört biztosít a folyamatok végiggondolása számára.

Work-life balance coaching: A munka és magánélet egyensúlyának helyreállítása és megőrzésének lehetőségeit tárja fel. Közben kidolgozzuk a körülményeknek legindkább megfelelő, fenntartható relaxációs tervet is.

DSCF0544
Saródy Vera pszichológus  .
Coaching fajtái

„Tudni a nem-tudást, ez a legbölcsebb.” (Lao Ce)

 

vissza
a
Módszerek
oldalra

Bemutatkozás

Kiknek ajánlható?

Módszerek

Technikai információk

Kapcsolat

Csoportok

Eseménynaptár

Első beszélgetés

Együttműködési keretek

Együttműködés
skype-on

Webtérkép